Katedra sociologie a sociální práce

Akademický rok 2023/2024 zahájen ve všech třech studijních programech: Společnost a politika, Sociální práce a magisterský program Sociologie.

Aktuality a organizační informace

Akademický rok 2023/2024

Těšíme se na společnou výuku a nejen to, těšíme se i na spolupráce při realizovaných výzkumech!

Aktuality

Odevzdávání kvalifikačních prací pro AR 2023/2024

Vážené studentky, vážení studenti, ráda bych Vás informovala o datech odevzdávání bakalářských a diplomových prací pro tento akademický rok. Svou kvalifikační práci odevzdejte v elektronické podobě nejpozději do 30.04.2024 – 12:00 vložením do internetového portálu...

12-03-2024_Zrušení KH dr. Švantnera

Vážení studující, dne 12. 3. 2024 jsou zrušeny konzultační hodiny dr. Švantnera. Jejich náhrada proběhne příští týden po standardních konzultačních hodinách, tj. 19. 3. 2024 od 15:45-16:45, případně se lze domluvit individuálně e-mailem nebo on-line. Děkuji za...

Studijní obory na Katedře socilogie a sociální práce

Bakalářský program

Nový program vycházející ze sociologie a politologie, který kombinuje to nejlepší z obou oborů. Studenti si mohou v průběhu studia zvolit jednu ze dvou specializací: Sociologie nebo Politologie.

Bakalářský program

Humanitně zaměřený program, jehož cílem je prostřednictvím teoretického studia i praxe připravit studenty na kvalifikovaný výkon profese sociálního pracovníka.

Magisterský program

Navazující magisterské studium je vhodné pro studenty společenskovědních oborů, kteří si chtějí prohloubit teoretické a metodologické znalosti sociologie.

Další informace

globe

Nabízíme možnost zahraničního studia v rámci programů Erasmus nebo Free Movers do 14 zemí jako je Norsko, Polsko, Německo a jiné.

search

Studenti se mohou přihlásit k účasti na výzkumech, které realizují naši pracovníci. Mají možnost zapojit se například do sběru dat, jejich zpracování a dalších činností.

success

Zajímá vás, jaké uplatnění nachází naši absolventi? Inspirujte se příběhy několika z nich a přečtěte si o jejich úspěšných karierách.

Skip to content